Skip to main content

Uniikkeja printtejä persoonalliseen sisustukseen

Verkkokaupasta löydät valokuviani julisteina, tauluina ja printattuna erilaisiin tuotteisiin, kuten puhelimen suojakuoriin. Tulevaisuudessa valikoimassa tulee olemaan valokuvien lisäksi myös muita suunnittelemiani printtejä. Painettavat tuotteet pyrin valitsemaan aina ekologisesti kestävin perustein, tutustu tarkemmin tuotekohtaisesti materiaalivalintoihin. Materiaaleissa suositaan sertifioituja raaka-aineita, luomupuuvillaa ja kierrätetyistä materiaaleista valmistettuja tuotteita.

Verkkokaupan maksutapoja ovat pankkikortti, luottokortti ja Paypal. Maksut mahdollistavat turvalliset ja luotettavat maksuvälityspalvelut Paypal ja Stripe. Kiinteä toimituskulu tilaukselle on 5,90€ ja kaikki yli 20€ tilaukset toimitetaan ilman postikuluja.

Toimitusaika tuotteilla on n. 10-14 päivää, riippuen tuotteesta. Mikäli sinulla on jotain kysyttävää tuotteista tai toivot jotain tiettyä kuvaa esim. Instagram-tililtäni printtiversiona, laita viestiä shop@pasiaulis.fi. Tuotteita on myös mahdollista saada kustomoituna isommissa erissä (yritykset).

Tarkempaa tietoa tuotteista, maksamisesta ja toimitusehdoista sekä toimitusajoista löydät toimitusehdot-sivulta.

Tuoteryhmät

iPhone -suojakuoret

Sisustusjulisteet

Sisustustaulut