Toimitusehdot

Verkkokaupan toimitus-, käyttö-, vaihto- ja palautusehdot.

Kaikki tuotteet valmistetaan tilauksesta, joten toimitusaika riippuu sekä tuotteen valmistumisesta, että lähetyksestä. Keskimäärin tuote on valmis ja toimitettu asiakkaalle 14 päivän kuluessa ostosta.

Kaikkien tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Tuotteiden hintaan lisätään lähetyskulut, jotka lasketaan annetun toimitusosoitteen perusteella. Pidätämme oikeuden toimitusaikojen, hintojen ja postikulujen ja muutoksiin.

Tilaaminen ja maksaminen

Verkkokaupan maksutapoja ovat pankkikortti, luottokortti ja Paypal. Maksut mahdollistaa Paypal, mutta et tarvitse Paypal-tiliä, mikäli maksat ostokset kortilla.
Tilauksesta saat sähköpostivahvistus, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut, tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen antamista tilausta tehtäessä.

Vaihto- ja palautusehdot

Verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla on Suomen kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Hygienia ja terveystuotteilla (kuten kasvomaskit) ei ole palautusoikeutta, mikäli pakkaus on avattu.
Ennen palautusta, ota yhteyttä verkkokauppaamme sähköpostitse osoitteeseen shop@pasiaulis.fi.

Liitä palautusta koskevaan sähköpostiin

  • Nimi
  • Osoite
  • Puhelinnumero
  • Tilausnumero
  • Palautuksen syy
  • Jos mahdollista, kuva tuotteesta (mikäli kyseessä on virhe tuotteessa)

Tuotteet palautetaan tilauksen mukana ilmoitettuun osoitteeseen. Palautuskustannuksista ja korvauksesta sovitaan aina henkilökohtaisesti asiakkaan kanssa.

Mikäli tilauksesi ei ole tullut perille viikon sisällä arvioidusta toimituspäivästä, ota yhteyttä meihin shop@pasiaulis.fi. Jos tilauksessa on väärä toimitusosoite ja lähetys palautuu varastollemme tästä syystä, emme korvaa ostosta. Tilaus voidaan kuitenkin lähettää uudestaan, asiakas maksaa tällöin uudet lähetyskulut. Mikäli tuote palautuu varastollemme, eikä asiakas ilmoita uutta osoitetta 4 viikon sisällä alkuperäisestä arvioidusta saapumispäivästä, tuote luovutetaan hyväntekeväisyyteen.

Pidätämme oikeuden näiden ehtojen muuttamiseen.

9.2.2021