Skip to main content

Toimitusehdot

Verkkokaupan toimitus-, käyttö-, vaihto- ja palautusehdot.

Tilaaminen ja maksaminen

Verkkokaupan maksutapoja ovat pankkikortti, luottokortti ja Paypal. Maksut mahdollistaa kansainvälisesti tunnetut, turvalliset ja luotettavat maksunvälittäjät Stripeja Paypal. Paypalia käytettäessä voit käyttää olemassaolevaa PayPal-tiliä, mutta et tarvitse sitä välttämättä, mikäli maksat ostokset kortilla. Suorat korttimaksut onnistuvat myös Stripen kautta, mikäli et halua käyttää PayPalia.
Tilauksesta saat sähköpostivahvistuksen, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut ja tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen antamista tilausta tehtäessä.

Toimitusmaksut ja -ajat

Toimitusmaksu kaikille tilauksille on kiinteä 5,90€. Yli 20€ tilaukset toimitetaan ilman erillisiä toimituskuluja.
Toimitusaika tuotteille on keskimäärin 10-14 päivää, riippuen hieman tuotteesta. Saat sähköpostilla seurantakoodin lähetykselle, kun se on postitettu. Mikäli tilaat useampia tuotteita, ne saatetaan lähettää erikseen, sillä esimerkiksi julisteet ja vaatteet lähetetään aina erillisinä lähetyksinä.

Vaihto- ja palautusehdot

Verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla on Suomen kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus, joka alkaa tuotteen vastaanottamisesta. Hygienia- ja terveystuotteilla (kuten kasvomaskit) sekä alusvaatteilla ja uimapuvuilla ei ole palautusoikeutta, mikäli pakkaus on avattu.
Ennen palautusta, ota yhteyttä verkkokauppaamme sähköpostitse osoitteeseen shop@pasiaulis.fi.

Liitä palautusta koskevaan sähköpostiin

  • Nimi
  • Osoite
  • Puhelinnumero
  • Tilausnumero
  • Tiedot tuotteesta ja palautuksen syy
  • Jos mahdollista, kuva tuotteesta (mikäli kyseessä on virhe tuotteessa)

Tuotteet palautetaan tilauksen mukana ilmoitettuun osoitteeseen. Palautuskustannuksista ja korvauksesta sovitaan aina henkilökohtaisesti asiakkaan kanssa.

Mikäli tilauksesi ei ole tullut perille viikon sisällä arvioidusta toimituspäivästä, ota yhteyttä meihin shop@pasiaulis.fi. Jos tilauksessa on väärä toimitusosoite ja lähetys palautuu varastollemme tästä syystä, emme korvaa ostosta. Tilaus voidaan kuitenkin lähettää uudestaan, asiakas maksaa tällöin uudet lähetyskulut. Mikäli tuote palautuu varastollemme, eikä asiakas ilmoita uutta osoitetta 4 viikon sisällä alkuperäisestä arvioidusta saapumispäivästä, tuote luovutetaan hyväntekeväisyyteen.

Pidätämme oikeuden näiden ehtojen muuttamiseen.

Ehdot päivitetty 20.11.2021