Onnetar

Arvo Facebook-kilpailusi voittaja helposti ja nopeasti!

Mikä on Onnetar?

Onnetar on Facebook-arvontojen suorittamiseen tarkoitettu työkalu. Onnettaren avulla voit arpoa satunnaisen kommentin valitsemastasi Facebook-postauksesta. Voittajan nimen lisäksi saat linkin voittaneeseen kommenttiin, jotta voit vastata siihen. Näin saat Facebook-arvonnat suoritettua helposti ja kontaktoitua myös voittajan suoraan.

Onnetar on BETA -testauksessa, en takaa sen toimivuutta tai jatkoa, mikäli API muuttuu. Pyrin kuitenkin siihen, että sovellus päivittyisi tarpeen mukaan.
Huomiona, että jos julkaisussa on kommentteja yli 1000, niin kestää jonkin aikaa, että julkaisun valinnan jälkeinen vaihe latautuu.

Miksi Onnetar arpoo vain kommenttien joukosta?

Facebookin yhteisösääntöjen mukaan vain kommenttia tai julkaisun tykkäystä voi käyttää kilpailuun/arvontaan osallistumisen ehtona. Koska pelkkää tykkääjää on hankala tavoittaa Facebookin kautta, arpoo Onnetar -arvontakone vain kommentoineiden joukosta. Olen tiivistänyt Facebook-arvontojen säännöt omaan postaukseensa.

I do Social

I do Social -tuotteet ovat jokaisen sosiaalista mediaa työkseen tekevän tai siellä viihtyvän itseironinen muistutus siitä, mikä on loppujen lopuksi tärkeää.

Tailwind Visual Marketing Suite
Grow your online visibility