Skip to main content

Onnetar
Facebook-arvonta helposti

Arvo Facebook-kilpailusi voittaja nopeasti ja turvallisesti!

Mikä on Onnetar?

Onnetar on Facebook-arvontakone, eli arvontojen suorittamiseen tarkoitettu työkalu. Onnettaren avulla voit arpoa satunnaisen kommentin valitsemastasi Facebook-postauksesta. Voittajan nimen lisäksi saat linkin voittaneeseen kommenttiin, jotta voit vastata siihen. Näin saat Facebook-arvonnat suoritettua helposti ja kontaktoitua myös voittajan suoraan. Huomioi, että jos julkaisussa on kommentteja yli 1000, kestää jonkin aikaa, että julkaisun valinnan jälkeinen vaihe latautuu. 

UKK

K: Miksi en pysty vastaamaan Facebook-kommenttiin viestillä?
V: Facebook ei salli viestin lähettämistä yli 7 päivää vanhaan kommenttiin. Pidä siis kilpailusi lyhyinä ja napakoina. Jos et enää pysty lähettämään yksityisviestiä, vastaa voittaneeseen kommenttiin kommentilla, esim. “Hei, otathan meihinpäin yhteyttä palkintoaisoissa!”

K: Joku ulkopuolinen taho lähettelee seuraajilleni viestejä. Onko Facebook-tilini tai -sivuni hakkeroitu Onnettaren kautta?
V: Onnettaren kautta ei voi päästä käsiksi kenenkään tiliin tai Facebook-sivuun. Kyseessä on yleinen huijausmetodi, jossa ulkopuolinen taho luo profiilin sivun nimellä ja tiedoilla. Koska kilpailupostaukset keräävät paljon kommentteja, on tämä otollista maastoa huijareille, jotka tarjoavat olemattomia palkintoja luottokorttitietoja vastaan. Ilmianna nämä profiilit Facebookille ja kerro seuraajillesi, ettet koskaan kysy heidän luottokorttitietojaan.

K: Kerääkö Onnetar henkilötietoja? Saanko roskapostia käyttämällä Onnetarta?
V: Onnetar ei kerää kenenkään tietoja myöhempää käyttöä varten. Käytämme kuitenkin evästeitä, joiden lataamisen voit halutessasi kieltää. Eväisteissä ei liiku mitään henkilötietoja, eikä käyttäjää voida niiden perusteella tunnistaa. Ainoastaan käynti sivulla ja Onnettaren käyttö statistiikkana.

K: Miksi Onnetar arpoo vain kommenttien joukosta?
V: Facebookin yhteisösääntöjen mukaan vain kommenttia tai julkaisun tykkäystä voi käyttää kilpailuun/arvontaan osallistumisen ehtona. Koska pelkkää tykkääjää on hankala tavoittaa Facebookin kautta, arpoo Onnetar -arvontakone vain kommentoineiden joukosta. Olen tiivistänyt Facebook-arvontojen säännöt omaan postaukseensa.

K: Voiko Onnettarella arpoa Instagram-kilpailuja?
V: Ei, Onnetar toimii vain Facebook-kilpailuihin. Instagram-versio on kehityksessä. Arvioitu julkaisuaika on keväällä 2022. Siihen asti voit arpoa satunnaisen numeron alla olevalla generaattorilla ja laskea kommenteista voittajan 🙂

Lue lisää Facebook-kilpailuistaOnnettaren käyttöehdot

Numeroiden arvontakone

Käytä tätä, jos haluat vain generoida satunnaisen luvun kahden numeron väliltä.

Alkaen

Loppuen

Tulos =

Facebook-arvonnan suorittaminen

Facebook-yhteys

Onnetar tarvitsee yhteyden Facebook-tiliisi

Onnetar on yhteydessä Facebook-tiliisi

VALITSE FACEBOOK-SIVU

50%x100
{{page.name}}

Valitse postaus

  • Valitse toinen sivu

{{post.message}}

Voittajan arvonta

Kommentteja postauksessa:

{{totalCommentsCount}}

Embrace the Power of Competitive Intelligence