Digitaalinen markkinointi ja
sosiaalinen media

Miten hallinnoida 100+ somekanavaa ja 300+ ylläpitäjää? Mitä on hyvä sisältö, mitä työkaluja kannattaa käyttää? Mitä kanavia käyttää mainontaan ja millä budjetilla? Mille kohderyhmälle loisin Google Display -kampanjan? Miten jalkautetaan sisäinen sosiaalinen media yritykseen. Mm. näihin kysymyksiin olen etsinyt vastaukset viime vuosien aikana.

Kirjoituksia tästä aiheesta

Wordpress, HTML, CSS, PHP, eli WWW

Ensimmäiset nettisivuni näkivät päivänvalon vuonna 1999. Sen jälkeen muutama vuosi kului HTML:n ja CSS:n parissa, kunnes kuvioon astui julkaisujärjestelmät. Vannoin useamman vuoden Drupalin nimeen, mutta vuodesta 2018 olen pääsääntöisesti työkennellyt WordPressin parissa. En ole varsinainen WordPress-kehittäjä, mutta vielä ei ole tullut vastaan tilannetta, jota en olisi ratkonut lisäosien tai oman koodaamisen avulla.

Näihinkin tarvitaan työkaluja

WordPress (itse asennettu)
WordPress.com (avaimet käteen)
Woocommerce
Louhi Hosting
Domainkeskus
Forklift
Sublime Text

Kirjoituksia tästä aiheesta

Videot ja kuvat

Taustani on visuaalisessa maailmassa ja koulutukseltani olen valaistussuunnittelija. Isoin intohimoni onkin kuvissa ja videoissa. Vapaa-aikana liikun luonnossa ja kuvaan. Joskus ehdin editoida videoita julkisesti nähtäväksikin. Vuodesta 2019 olen kuvannut myös ilmasta käsin.

Sisältöjä tästä aiheesta

Ota yhteyttä