Sisustustaulu | Kehystetty | Prison of mind

159,00229,00

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

“Prison of Mind” kuvaa ihmisen tunteiden myrskyisää tanssia mustavalkoisena pyörteenä. Taide sukeltaa syvälle sisimpien ajatusten labyrinttiin, missä valo ja varjo käyvät ikuisen peittelyn ja paljastumisen leikkiä. Se on oodi ihmisen olotilan monimutkaisuudelle, visuaalinen sinfonia sanattomista ristiriidoista, jotka raivoavat hiljaa meidän ulkoisesti hallittujen pintojemme alla.

Digitaalisesti koostettu teos tekoälyn ja kuvankäsittelyn avulla.

Kehystetty sisustustaulu on painettu paksummalle ja vielä korkealaatuisemmalle paperille kuin pelkkä juliste. Toimitetaan valmiiksi kehystettynä.

Tekniset tiedot:

  • Kehykset on valmistettu männystä tai tammesta saatavuudesta riippuen, ja niiden väri on musta
  • Kehykset ovat ovat 20-25mm paksuja ja 10-14mm  leveitä, mikä tarjoaa täydellisen tasapainon kestävyyden ja tyylin välillä.
  • Jotta juliste säilyisi parhaalla mahdollisella tavalla,  käytän särkymätöntä, läpinäkyvää pleksilasia suojaamaan sitä vaurioilta.
  • Jokaiseen tilaukseen sisältyy ripustusraudat, mikä tekee rungon ripustamisesta helppoa.
  • Mattapaperi on päällystämätöntä ja luonnonvalkoista. 250 gsm/110 lb paperi sopii erinomaisesti kuvataiteeseen, ja se on suunniteltu kestämään vuosia menettämättä alkuperäistä kauneuttaan.
  • Alkalisella paperinvalmistustekniikalla tämä juliste on hapoton, mikä tarkoittaa, että paperin muodostamiseen käytettävän massan pH on yli 7 (neutraali). Paperi puskuroidaan kalsiumkarbonaatilla, neutraloimaan ilmakehästä imeytyviä tai luonnollisen vanhenemisen kautta muodostuneita happoyhdisteitä. Tämä varmistaa, että juliste kestää useita vuosia ilman kellastumista tai värimuutoksia.
  • Juliste ei sisällä OBA:ta (optisia kirkasteiden lisäaineita) tai sitä on vähän. Tämä varmistaa, että paperin luonnollinen valkoinen väri pysyy yhtenäisenä erilaisissa valaistusolosuhteissa. Sitä vastoin optisia kirkasteita sisältävien paperien väri voi muuttua valonlähteen mukaan. Lisäksi OBA-vapaan paperin väri pysyy tasaisempana ajan myötä, joten voit nauttia julisteesta vuosia ilman muutoksia.
  • Paperi ja kehys ovat FSC-sertifioituja tai vastaavat sertifioinnit täyttäviä saatavuudesta riippuen. Parempi ihmisille ja planeetalle.

“Prison of Mind” portrays the tumultuous dance of human emotions, swirling in a vortex of black and white. The art delves deep into the labyrinth of our innermost thoughts, where light and shadow play the eternal game of concealment and revelation. It’s an ode to the complexity of the human condition, a visual symphony of the unspoken conflicts that rage silently beneath the surface of our composed exteriors.

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Size

50×70 cm / 20×28″, 70×100 cm / 28×40″

Frame

Black frame, White frame

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Sisustustaulu | Kehystetty | Prison of mind”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *