Skip to main content

Uniikkeja printtejä persoonalliseen sisustukseen

Verkkokaupasta löydät valokuviani ja muita tekemiäni digitaalisia taidedesigneja julisteina, tauluina ja printattuna erilaisiin tuotteisiin, kuten puhelimen suojakuoriin. Painettavat tuotteet pyrin valitsemaan aina ekologisesti kestävin perustein, tutustu tarkemmin tuotekohtaisesti materiaalivalintoihin. Materiaaleissa suositaan sertifioituja raaka-aineita, luomupuuvillaa ja kierrätetyistä materiaaleista valmistettuja tuotteita. Kaikki printit omia, ellei tuotteen kohdalla erikseen muuta mainita.

Verkkokaupan maksutapoja ovat pankkikortti, luottokortti ja Paypal. Maksujen välityspalveluna käytössä turvalliset ja luotettavat Paypal ja Stripe.

Kiinteä toimituskulu tilauksille on 5,90€ ja kaikki yli 20€ tilaukset toimitetaan ilman postikuluja.

Toimitusaika tuotteilla on n. 7-14 päivää, riippuen tuotteesta. Mikäli sinulla on jotain kysyttävää tuotteista tai toivot jotain tiettyä kuvaa esim. Instagram-tililtäni printtiversiona, laita viestiä shop@pasiaulis.fi. Tuotteita on myös mahdollista saada kustomoituna isommissa erissä (yritykset). Mikäli haluamaasi kokoa ei ole verkkokaupassa saatavilla, kannattaa kysyä sitä suoraan sähköpostilla.

Tarkempaa tietoa tuotteista, maksamisesta ja toimitusehdoista sekä toimitusajoista löydät toimitusehdot-sivulta.

Kaikki tuoteryhmät

iPhone -suojakuoret

Kestokassit

Sisustusjulisteet

Sisustustaulut

Sisustustaulut | Akryyli

Sisustustaulut | Alumiini

Sisustustaulut | Kehystetyt

Sisustustaulut | Vaneri

Tulostettavat