Skip to main content
Pasi Viinamäki

Pasi Viinamäki

Hei vaan! Olen digitaalisen markkinoinnin asiantuntija ja ongelmanratkaisija Jyväskylästä. Vahvuuteni on digimarkkinoinnin kokonaisuuden hallinta ja näkemyksellisyys vahvan monikanavaisen substanssiosaamisen lisäksi. Koulutan, valmennan, konsultoin, jalkautan ja teen päivittäin itse sitä, mistä puhun. Rakastan ongelmanratkaisua ja ihmisten auttamista.

Täysipäiväistä digimarkkinointia olen tehnyt yli vuosikymmenen, markkinoinnin parissa muuten olen viettänyt tätäkin pidemmän ajan. Tällä hetkellä työskentelen Google Ads -tiimin tiimivalmentajana Suomen Digimarkkinointi Oy:ssä. Jos tuntuu siltä, että tarvitset apua digimarkkinointiin, niin ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella, tai laita viestiä SDM:n sivuilla.

Vapaa-ajalla valokuvaan, teen videoita ja digitaalista taidetta, tutkin tekoälyä ja yhdistän nämä kaikki oman verkkokaupan rakentamiseen. Muuten minut löytää museoista tai metsäpoluilta.

 

Verkostoidun mielelläni kanssasi myös LinkedInissä tai Twitterissä. Ota seurantaan myös Facebook-sivuni ja Instagram-tilini.

Ota yhteyttä

Nimi