Skip to main content

Onnetar
Facebook-arvonta helposti

Arvo Facebook-kilpailusi voittaja nopeasti ja turvallisesti!

Mikä Onnetar on?

Onnetar on Facebook-arvontakone, eli arvontojen suorittamiseen tarkoitettu työkalu. Onnettaren avulla voit arpoa satunnaisen kommentin valitsemastasi Facebook-postauksesta. Voittajan nimen lisäksi saat linkin voittaneeseen kommenttiin, jotta voit vastata siihen. Näin saat Facebook-arvonnat suoritettua helposti ja kontaktoitua myös voittajan suoraan. Huomioi, että jos julkaisussa on kommentteja yli 1000, kestää jonkin aikaa, että julkaisun valinnan jälkeinen vaihe latautuu. 

Usein kysytyt

K: Miksi en pysty vastaamaan Facebook-kommenttiin viestillä?
V: Facebook ei salli viestin lähettämistä yli 7 päivää vanhaan kommenttiin. Pidä siis kilpailusi lyhyinä ja napakoina. Jos et enää pysty lähettämään yksityisviestiä, vastaa voittaneeseen kommenttiin kommentilla, esim. “Hei, otathan meihinpäin yhteyttä palkintoaisoissa!”

K: Joku ulkopuolinen taho lähettelee seuraajilleni viestejä. Onko Facebook-tilini tai -sivuni hakkeroitu Onnettaren kautta?
V: Onnettaren kautta ei voi päästä käsiksi kenenkään tiliin tai Facebook-sivuun. Kyseessä on yleinen huijausmetodi, jossa ulkopuolinen taho luo profiilin sivun nimellä ja tiedoilla. Koska kilpailupostaukset keräävät paljon kommentteja, on tämä otollista maastoa huijareille, jotka tarjoavat olemattomia palkintoja luottokorttitietoja vastaan. Ilmianna nämä profiilit Facebookille ja kerro seuraajillesi, ettet koskaan kysy heidän luottokorttitietojaan.

K: Kerääkö Onnetar henkilötietoja? Saanko roskapostia käyttämällä Onnetarta?
V: Onnetar ei kerää kenenkään tietoja myöhempää käyttöä varten. Käytämme kuitenkin evästeitä, joiden lataamisen voit halutessasi kieltää. Eväisteissä ei liiku mitään henkilötietoja, eikä käyttäjää voida niiden perusteella tunnistaa. Ainoastaan käynti sivulla ja Onnettaren käyttö statistiikkana.

K: Miksi Onnetar arpoo vain kommenttien joukosta?
V: Facebookin yhteisösääntöjen mukaan vain kommenttia tai julkaisun tykkäystä voi käyttää kilpailuun/arvontaan osallistumisen ehtona. Koska pelkkää tykkääjää on hankala tavoittaa Facebookin kautta, arpoo Onnetar -arvontakone vain kommentoineiden joukosta. Olen tiivistänyt Facebook-arvontojen säännöt omaan postaukseensa.

K: Voiko Onnettarella arpoa Instagram-kilpailuja?
V: Ei, Onnetar toimii vain Facebook-kilpailuihin. Instagram-versio on kehityksessä. Siihen asti voit arpoa satunnaisen numeron alla olevalla generaattorilla ja laskea kommenteista voittajan 🙂

Lue lisää Facebook-kilpailuistaOnnettaren käyttöehdot

Facebook-arvonnan suorittaminen

Facebook-yhteys

Onnetar tarvitsee yhteyden Facebook-tiliisi

Onnetar on yhteydessä Facebook-tiliisi

1. Valitse oikea Facebook-sivu

Jos listalla ei näy haluamaasi sivua, et ole antanut Onnettarelle oikeuksia siihen. Kirjaudu ulos ja uudelleen sisään ja muokkaa sivuja, joilla on oikeus yhdistää palveluun.

50%x100
{{page.name}}

2. Valitse postaus

  • Valitse toinen sivu

{{post.message}}

3. Voittajan arvonta

Kommentteja postauksessa:

{{totalCommentsCount}}

Numeroiden arvontakone

Käytä tätä, jos haluat vain generoida tai arpoa satunnaisen luvun kahden numeron väliltä.

Alkaen

Loppuen

Tulos =

Osta verkkokaupasta

Somejuttuja blogista

Embrace the Power of Competitive Intelligence