Skip to main content

Verkkosivujen analytiikka kertoo meille paljonko sivuilla käy vierailijoita, mitä sisältöä kulutetaan eniten ja miten sivusto konvertoi, sekä paljon muuta. Mutta eikö olisi hienoa, jos näkisit, mistä yrityksistä sivuillasi käydään, mistä he tulevat, mitä lukevat ja kuka näissä yrityksissä vastaa juuri sinun tarjoamista palveluista? Kaiken tämän tekee suomalaisen taustan omaava palvelu nimeltään Leadfeeder.

Mikä Leadfeeder on ja miten se toimii?

Leadfeeder kerää sivustolla käyvät yritykset selkeään dashboardiin, josta näkee yrityksen nimen ja sen perustiedot, vieraillut sivut ja yrityksen yhteyshenkilöt. Leadfeeder jaottelee liidit eri laatuisiksi ja voit suodattaa tietoja sekä luoda erilaisia listoja liideistä. Jos esimerkiksi tarjoat useita eri palveluita eri asiakassegmenteille, voit luoda sivutosi sisällön mukaan eri feedejä ja jaotella liidit sen mukaan. Näin saat valmiit listat ”Palvelusta X” tai ”Tuotteesta Y” -kiinnostuneista.

Leadfeederin voi integroida useisiin eri CRM-järjestelmiin, Google Analytiikkaan ja Zapierin avulla vaikkapa Google Sheetsiin, Trelloon, ToDoistiin, Slackiin yms. Näin saat liidit suoraan myyjälle siihen työkaluun, mitä myynnissä ja asiakastiedon tallennuksessa käytetään.

Leadfeeder poistaa tuloksista automaattisesti botit ja muun sellaisen liikenteen, mistä ei ole sinulle liiketoiminnallista arvoa. Voit myös poistaa tietyt yritykset tuloksista itse ja luoda erilaisia suodattimia, jotta näet vain ne kaikkein tärkeimmät liidit.

Leadfeeder on ollut markkinoilla jo yli 6 vuotta, sillä on vankka käyttäjäkunta ja tätä kautta sen käyttöliittymä ja toiminta on hioutunut todella selkeäksi ja varmaksi. 

Leadfeeder integroidaan sivustolle javacript-koodin avulla, jonka voi asentaa esim. Tag Managerin avulla tai suoraan koodiin lisäämällä. Huomaa, että kyseessä on analytiikkaeväste, eli lataa Leadfeeder-koodi vain analytiikan hyväksyneille.

Leadfeederin hinnoittelu

Leadfeederistä on saatavilla ilmainen versio, mikä säilöö liidit 7 päivän ajan ja näyttää hieman rajatumpaa infoa yrityksistä ja niiden liikkumisesta sivuilla. Ilmaisversio ei myöskään sisällä integraatiomahdolisuuksia. Premium-versio kaikilla herkuilla maksaa alkaen 79€/kk (100 uniikkia liidiä kuukaudessa), eli kyseessä on todella edullinen investointi myynnin tehostamiseksi. Premium-versiota voi testata ilmaiseksi 14 päivää.

Omat käyttäjäkokemukset Leadfeederistä ovat olleet hyviä ja käytännössä investointi on aina maksanut itsensä takaisin todella lyhyessä ajassa. Suosittelen! Nykyään kansainvälistynyt yritys pitää edelleen majapaikkaa myös Helsingissä ja johdossa on edelleen alkuperäiset perustajat. 

Leadfeeder Dashboard