Skip to main content

Somekalenteri 2024

Somekalenteri 2024 on julkinen Google -kalenteri, jota olen ylläpitänyt vuodesta 2020 lähtien. Se sisältää

  • juhlapäivät (myös kansainvälisiä juhlapäiviä)
  • viralliset liputuspäivät
  • merkkipäivät (tarkemmin sanottuna ehkä merkittävät päivät)
  • Vähemmän merkittävät hassuttelut (vaikkapa kansainvälinen poikaystävien päivä, munkkipäivä jne.)
  • muita vuosittain toistuvia tapahtumia.

Kalenteri on siis ns. itsestään päivittyvä, eli kiinteät erikoispäivät toistuvat vuodesta toiseen. Pyrin ylläpitämään kalenteria, eli lisäämään kertaluontoisia tapahtumia vuoden mittaan, mutta perusrunko siinä säilyy ja rullaa samana. Jotkin toistuvat päivät saattavat vaihtaa paikkaa vuosien mittaan, joten seassa voi olla aina myös virheitä. Tapahtumiin on kuitenkin lisätty linkkejä lisätietoihin, mistä voit tarkastaa tapahtuma-ajan ennen kuin julkaiset mitään omiin somekanaviin.
Somekalenteri 2023 on ilmainen eikä vaadi mitään rekisteröitymisiä. Jos haluat tukea tekemistä, niin jaa tietoa eteenpäin 🙂

Mikäli sinusta tuntuu, että jokin tapahtuma puuttuu ja ansaitsisi olla mukana somekalenterissa, tai jos kalenterissa on virheitä, niin käytä kalenterin alla olevaa lomaketta tai laita postia!

Somekalenteria voit käydä selaamassa tällä sivulla tai ladata sen omaan kalenteriisi syötteenä alla olevista linkeistä. Käytä sitä oman somekalenterisi pohjana. Toimii myös ihan vain kalenterina, koska yllättävän moni tuntuu päätyvän tälle sivulle Google-haulla “mikä päivä tänään on”.

Mobiilikäyttäjät

Kalenteri toimii parhaiten tietokoneen selaimella käytettynä. Mobiilikäyttäjille suosittelen “tapahtumat” -näkymää, jossa saat vierittämällä näkyviin kaikki kuukauden tapahtumat.

Lataa iCal -muodossaAvaa GCal -muodossa

Ehdota merkintää somekalenteriin

Päivämäärä(Pakollinen)
Toistuu vuosittain(Pakollinen)
Jos sinua kiinnostaa some- ja digiasiat, niin liity postituslistalle. Lähetän kootusti uusimpia uutisia kentältä noin kerran kuukaudessa. Sähköpostin jättäminen tähän on aktiivinen suostumus listalle liittymiseen, mutta ei pakollista. TIetosuojaselosteen löydät täältä
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Verkkokaupasta

Verkkokaupasta voit ostaa valokuviani printattuna mm. puhelimen suojakuoriin ja muihin tuotteisiin. Mukana on valokuvien lisäksi myös muita suunnittelemiani printtejä. Verkkokauppaan lisätään uusia tuotteita säännöllisesti.