Oletpa sitten digin ja somen ammattilainen tai vain alasta kiinnostunut, ajankohtaista tietoa on netti pullollaan. Keräsin tähän juttuun linkkejä uutispalveluihin, joita itse käytän paljon ja mistä löydät varmasti jaettavaa myös omalle verkostollesi. Lista ei ole paremmuusjärjestyksessä ja pelkkä pintaraapaisu, mutta tällä pääset varmasti alkuun! Listalla on toistaiseksi pelkästään englanninkielisiä lähteitä, koska seuraan lähtökohtaisesti itse niitä enemmän.

Hootsuite

Hootsuiten blogi tarjoaa paitsi oman palvelunsa esittelyä, myös hyviä ja kattavia artikkeleita sosiaalisen median trendeistä. Blogin voi tilata myös RSS-syötteenä.

Tuoreimmat uutiset

Social Media Today

Social Media Today on ainakin omasta mielestäni laajin ja paras tietopankki, mitä tulee sosiaalisen median uutisiin. Sivustolta löytyy paljon oppaita ja tutoriaaleja sekä artikkeleita sosiaalisen median lisäksi digitaalisesta markkinoinnista ja sisältömarkkinoinnista. Sisällöt löytyvät myös RSS-syötteenä.

Tuoreimmat uutiset

Later Blog

Later on tunnettu palvelustaan, jolla käyttäjä voi ajastaa Instagram-postauksensa. Laterin blogista löydät luonnollisesti paljon Instagramiin liittyvää sisältöä, mutta myös paljon muita sosiaalisen median artikkeleita. Laterista löydät lisää tietoa myös tältä sivustolta.

Laterin uutisvirran saat tilattu myös RSS-syötteenä.

Jos liityt Lateriin tästä, saat 10 lisäpostausta ilmaiseksi.

Tuoreimmat uutiset

Sprout Social

Sprout Social on Hootsuiten kaltainen sosiaalisen median hallintaan tarkoitettu palvelu, jonka sivuilta löytyy myös kattava ja hyvä uutispalvelu. Myös Sproutin uutiset voit tilata RSS-syötteenä.

Tuoreimmat uutiset

Hubspot Blog

Hubspot on alunperin markkinoinnin automaatiojärjestelmä, mutta nykyään monipuolinen kokoelma erilaisia työkaluja markkinointiin ja sosiaalisen median hallintaan sekä asiakkuuden hallintaan, muutamia mainitakseni. Hubspotin blogista taas löydät näihin liittyviä kattavia artikkeleita. Hubspotin blogin voit tilata RSS-syötteenä.

Tuoreimmat uutiset

… ja vielä muutama lisää

Top 5 uutispalvelut valitsin sen mukaan, missä itse eniten käyn ja joiden uutiset saa näppärimmin tilattua syötteenä. Bonuksena lisään vielä muita tutustumisen arvoisia sivustoja. Myös näiden uutiset saa syötteenä ainakin uutissovelluksiin, kuten Feedly, jota itse käytän.

Lista varmasti päivittyy matkan varrella, joten laita tämä sivu kirjanmerkkeihin! Omat vinkkisi voit jättää myös kommentteihin.